top of page

SANNE

sanne 

Sanne Oostervink is afgestudeerd in Theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in 2011, daarop volgend heeft ze in 2012 haar diploma kap en grime gehaald aan l’Accademia della Scala in Milaan.

 

Als kostuum en decor ontwerpster werkte zij ondermeer aan kindertheatervoorstellingen in concertgebouw te Amsterdam, educatieve voorstellingen van het Rotterdams Philharmonisch orkest.

Verder heeft zij kostuums en decors ontworpen voor voorstellingen van het Amsterdams Andalusisch orkest, theater de Meervaart, Theater Sonnevanck, Bos theaterproducties, Oorkaan en het Cellooctet Amsterdam.

Voor Okater heeft zij in zuid Afrika decor en kostuums mede ontworpen en volledig geproduceerd voor de prijswinnende voorstelling ‘’Masote’s Dream’’. 

In Oslo heeft zij voor een samenwerking tussen het Norwegian chambre orchestra en Oorkaan het decor en de kostuums mede ontworpen en geproduceerd.

In 2015 was zij finalist van de Dutch Opera design Award.

Voor Barokopera Amsterdam heeft zij de kostuums ontworpen voor de Opera Acis and Galatea, regie van Julien Chavaz, daarnaast werkt ze tevens als Kap en grime ontwerpster voor NOF (Nouvelle opera de Fribourg in Zwitserland.

Afgelopen jaar heeft zij de kostuums ontworpen van zowel Hänsel und Gretel en The rape of Lucretia voor de DNOA.  

Sanne.jpg
bottom of page